HTML

About me

Nevek: Ady Adybaby Linda
Kor: 14
Szemszín: barna
Hajszín: szőke
Magasság: 169 cm
Lakhely: Bp./Hungary
Testvérek: 1 lány
Állatok: nincs
Legjobb barát(nő): Eszter
Sorozatok: Barátok közt, Született feleségek
Horoszkóp: Halak
Származás: 75% magyar, 25% bolgár
Kedvenc színek: rózsaszín, kék, sárga
Szerelem: Mexx
Osztály: 7.a
Kedvenc óra: Föci, Irodalom, Fizika
Kedvenc ország: AR, BUL, USA, Hawaii
Jó tulajdonságok: kedvesség, önzetlenség, segítőkészség, okosság xD
Rosz tulajdonságok: türelmetlenség, lustaság, elfogultság, féltékenység

Friss topikok

  • Bence: Kedves szerkeztő! Arra szeretnélek megkérni hogy ne direkt linkeld a zene számokat,amiket az olda... (2008.03.21. 14:13) Huhhh

Kész zűrzavar!

2008.03.03. 14:20 Adybaby

Most aztán már tényleg nem nagyon tudom, hogy mi történik körülöttem! :S...áhhh...mindegy kezdjük szépen a legelején! Szombaton megvettük a The Sims 2 Szabadidő játékot, Szombaton egész nap azzal játszottam, aztán Vasárnap tanultam azt a hülye Szózatot.

Ma reménykedtem benne, hogy ma már kön Mexx-em, de nem jött, aztán az első órán a tanár megkérdeze az egyik osztálytársamat, hogy mi van vele, és akkor ő elmesélte, hogy mi is történt valójában vele :S, szóval az törölve van, hogy elütötte a busz, a mostani (remélhetőleg reális) verzió az az, hogy az egyik osztálytársammal elmentek bringázni, egy ilyen elhagyatott telepre és akkor Mexx-em azt hitte, hogy át tud ugratni egy ilyen ugratón, de kiderült, hogy nem és beleállt egy valami, nem tom, hoyg mi a lábába és még midnig korházban van :'(, bárcsak láthatnám 0_0, és állítólag azt mondta az orvos, hogy majd akkor engedik ki ha járókeret nélkül végig tud menni a folyosón :S, a fiúk szerint az nem sokára lesz, mert már elég jól van! Jujj annyira izgulok érte!!!

Jajj ez a tesi óra is egy katasztrófa volt, aztán ma még megint van egy pár dolgom, szóval asszem, hogy én megyek is :S

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pixie-hollow.blog.hu/api/trackback/id/tr16363425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása