HTML

About me

Nevek: Ady Adybaby Linda
Kor: 14
Szemszín: barna
Hajszín: szőke
Magasság: 169 cm
Lakhely: Bp./Hungary
Testvérek: 1 lány
Állatok: nincs
Legjobb barát(nő): Eszter
Sorozatok: Barátok közt, Született feleségek
Horoszkóp: Halak
Származás: 75% magyar, 25% bolgár
Kedvenc színek: rózsaszín, kék, sárga
Szerelem: Mexx
Osztály: 7.a
Kedvenc óra: Föci, Irodalom, Fizika
Kedvenc ország: AR, BUL, USA, Hawaii
Jó tulajdonságok: kedvesség, önzetlenség, segítőkészség, okosság xD
Rosz tulajdonságok: türelmetlenség, lustaság, elfogultság, féltékenység

Friss topikok

  • Bence: Kedves szerkeztő! Arra szeretnélek megkérni hogy ne direkt linkeld a zene számokat,amiket az olda... (2008.03.21. 14:13) Huhhh

Juppiii^^

2008.03.06. 14:13 Adybaby

Jajj ma olyan szupi napom volt ^^! Törin kaptam egy kis 4-est, Rajzon valamilyen fülye festményeket kellett volna nézegetni, de én helyette rajzolgattam :D, és ami a legjobb! Mexx-emet már haza engedték a kórházból és jövőhéten már jön, és nincsen semmilyen maradandó károsodása csak fél évig nem sportolhat (ughh, de jó neki ;), már annyira hiányzott! Holnap csak 4 órűm lesz, de Hétfőre kell írnom egy oldalt Föcire és még el sem kezdtem szóval, ma annak is nekilátok! Huhh ma még hajat kéne mosnom, meg el kell kezdenem a föci háznit is :S, és már 2 óra múlt és a tesóm 3-kor jön haza és ő tőle nem nagyon leet nyugta az embernek ergó amikor ő itthon van minden "dolgomat" lassabban tudom csináni :Snem baj, most sietek, bepakolok holnapra, csinálok kaját, megengedem a vizem és miután hajatmostam,elkezdem a föcit!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pixie-hollow.blog.hu/api/trackback/id/tr86368293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása